Om oss

Om oss

 

Bakgrunn

Vi er en familie på fire som jobber med å skape en grønnere og mer bærekraftig hverdag. Med de gleder og utfordringer det byr på. Det er ikke alltid like lett å være bevisst på hvor det man forbruker kommer fra, hvilken effekt produksjonen har på naturen og hvordan de som har laget produktet har hatt det. Vi mener at det bør være enkelt å velge miljøvennlig! Og da dukket ideen om at det å starte en egen butikk og samle denne type produkter, vil kunne bidra til at andre enklere skal kunne finne det de ser etter eller bli insipirert til å velge grønnere selv.

 

Hva vi tror på

Vi mener at alle små, grønne endringer i hverdagen monner. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe!

Og vi ønsker å gjøre det enkelt for alle dere som vil gjøre noe for kloden vår. Derfor er vi opptatt av å finne produkter som erstatter mindre miljøvennlige alternativer, som er produsert på en mer bærekraftig måte og ikke minst produsert av arbeidere som har gode og anstendige arbeidsforhold. Ofte forsøker vi også å finne produkter fra små selskaper som oss selv, der det er noen enkeltpersoner som forsøker å gi sitt bidrag til å gjøre verden litt bedre. Den type initiativer ønsker vi å støtte oppunder.

 

Vårt bidrag

Vi vil spille på lag med alle dere andre som også ønsker å gjøre verden litt grønnere og vil donere deler av vårt overskudd til veldedige organisasjoner som jobber for å bevare dyr, natur og miljø.